Ingeborg geeft enthousiasmerende presentaties voor managementteams (MT) en medewerkers over de inzet van open, oplossingsgerichte communicatie met behulp van mediationvaardigheden voor een effectieve dialoog met resultaat. Steeds vanuit de combinatie van theorie/praktijk: kennis van conflicthanteringsmodellen, conflictmanagement en verandermanagement en alle ruimte voor de eigen ervaring. Ingeborg neemt je mee met herkenbare voorbeelden, concrete stappen, practische tips en vaardigheden, humor, deskundigheid en cijfers/resultaten.

Ingeborg blijft dicht bij zich zelf, spreekt heldere, duidelijke mensentaal, en is geïnteresseerd in haar publiek. Ze daagt haar publiek uit haar te helpen met vraagstukken, zet ze aan het denken, laat zien dat je vanuit verschillende gezichtspunten naar vraagstellingen kunt kijken.

Ingeborg deelt haar ervaringen en gaat in discussie met studenten over cultuurveranderingen en conflictmanagement tijdens gastcolleges voor de universiteit van Utrecht en de universiteit van Amsterdam.

 

Ingeborg Smal
Schoolstraat 78
1404 JV Bussum
06-53251720
ingeborg@ingeborgsmal.nl
Kvk nr. 32167443